W6 garden centre

The Client 

W6 Garden Centre is just on the edge of Ravenscourt Park in West London and helps local residents improve their urban gardens.  

The Challenge

They have a great café on-site, serving a range of drinks and food, but the café was often full, meaning they were losing business. In the summer, tables and chairs were simply put on the patio,  but  the winter weather meant people didn’t want to sit outside then. They wanted to increase capacity during the winter months. 

The Solution

A 9m x 6m marquee with clear window walls and gables was installed over the patio. The clear walls allowed light to flood into the marquee and the customers to enjoy the view of the garden centre from inside.  

The marquee was secured using concrete weights, with chandelier lighting added to maintain the look and feel of the café

The Result

Happy customers and a happy client. 

Scroll to Top